Деветокласнички от Първомай грабнаха награди от конкурса “Любовта в нас“

Автор: Plovdiv Now 6174
Деветокласнички от Първомай грабнаха награди от конкурса “Любовта в нас“

Две талантливи деветокласнички от град Първомай спечелиха награди в Националния конкурс "Любовта в нас", провеждан по повод Международния ден на влюбените - Свети Валентин. И двете девойки са възпитанички на СУ "Проф. д-р Асен Златаров".

Едната от тях, Джулиана Иванова, завоюва специалната награда на конкурса „Любовта в нас“ в раздел „Литература“. Другата тийнейджърка, Даниела Колева, получи поощрителна награда за рисунка по темата.

Джулиана и Даниела са носителки на други награди в компютърни и ИТ конкурси. Литературните си умения Джулиана доказа още миналата година, когато стана лауреат в конкурса „Морето, моето, морето“ с компютърна презентация на свое стихотворение.

Националният конкурсът "Любовта в нас" е за литературно творчество и визуални компютърни изкуства. Организира се от Общински детски комплекс - Варна в партньорство с Министерство на образованието и науката, Община Варна, Регионално управление на образованието и други съпътстваци институции. Конкурсът е достъпен за българските деца по света. 

През 2019 се състоя 22-то издание на състезанието.

Източник и снимка: parvomai.net.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина