Благотворителен футболен турнир се проведе в Първомайско на нова спортна площадка

Автор: Plovdiv Now 4750
Благотворителен футболен турнир се проведе в Първомайско на нова спортна площадка

Точно преди празниците беше открита новата спортна площадка в първомайския квартал Дебър.

Там се проведе и традиционният коледен турнир по футбол. Тази година в надпреварата се включиха 10 отбора. Финалната среща изправи един срещу друг отборите „Илюжън“ и Чар“. Купата на победител грабна „Илюжън“, който се наложи на съперника си с 1:0. Трети се класира отбора на с.Караджалово, на четвърто място „ДПФ”.

По време на награждаването победителите спонтанно решиха да дарят своята парична награда на Петър Ламбрев, който се нуждае от трансплантация на бъбрек. Последваха ги и класиралите са трето място футболисти от Караджалово. Четвъртите пък решиха да дарят своята награда на децата от Центъра за настаняване от семеен тип.

Така турнирът от традиционен и коледен се превърна в благотворителен.

Освен най-добрите отбори бяха отличени и Благой Димов за най-добър вратар, Асен Георгиев - голмайстор на турнира, Тодор Честименов - най-добър защитник и Виктор Димитров - най-полезен играч.

Наградите бяха връчени от кмета на общината Николай Митков, председателя на ОбС Светозар Славчев и председателят на комисията по младежта и спорта Илия Ганчев.

Проведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки вратиПроведе се традиционният турнир по футбол на малки врати

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина