Заместник-министърът на образованието инспектира днес училища в Перущица и Кричим

Автор: Plovdiv Now 19683
Заместник-министърът на образованието инспектира днес училища в Перущица и Кричим

Заместник-министърът на Министерство на образованието и науката г-жа Таня Михайлова посети днес училища в Перущица и Кричим.

Тя беше придружавана от г-жа Моника Златкова - експерт в Министерството, г-жа Иванка Киркова - началник на Регионално управление по образованието - Пловдив, както  и от г-н Димитър Ставрев - старши експерт в РУО Пловдив.

Посещението е част от кампанията в училищата с уязвими групи във връзка с изпълнение на Механизма за противодействие на тормоза в училище.

В Перущица гостите разгледаха ОУ "Петър Бонев" и се запознаха с материалната база, в която се провежда учебно-възпитателния процес, проведоха среща с педагогическия персонал. Посетителите останаха доволни от добрите резултати на учениците и прекрасната материално-техническа база на училището, която осигурява възможности за електронен достъп във всички класни стаи за работа с компютри, интерактивни дъски и мултимедии.

Учителите от своя страна споделиха впечатления от работата си с учениците и техните родители, както и за съвместните усилия за задържането на децата в класните стаи. Няма отпаднали ученици в ОУ "Петър Берон", доволни са преподавателите.

Проверяващите са посетили и други училища в областта.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина