Замъкът в Равадиново поведе на Перущица в номинациите за Годишни награди в туризма

Автор: Plovdiv Now 9954
Замъкът в Равадиново поведе на Перущица в номинациите за Годишни награди в туризма

Най-популярните туристически обекти на Перущица получиха номинации за Годишните награди на Министерството на туризма. Историческият музей, Червената църква, Дановото училище и църквата "Св. Архангел Михаил" са сред кандидатите за най-добра туристическа атракция/обект. 

Перущенци и гости на града могат да подкрепят номинациите до полунощ на 5 декември. Онлайн гласуването стартира преди дни, като засега активността е слаба. Най-много гласове е събрал Замъкът в Равадиново, като след него се нареждат Белоградчишката крепост и Малката раннохристиянска базилика в Пловдив. 

Историческият музей в Перущица е получил и номинация в категория "Изборът на българите". Всеки може да подкрепи даден обект от категорията или да отправи свое предложение. 

Всеки може да гласува еднократно за един участник в една категория, като се отчита едно гласуване от всеки IP адресно може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Експерти ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Можете да подкрепите любимата си атракция на https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина