Търсят шофьор за сметовоз в Перущица

Автор: Plovdiv Now 10618
Търсят шофьор за сметовоз в Перущица

Търсят да назначат шофьор на сметовоз в община Перущица, в звеното "Чистота". Работата е свързана с почистване на контейнери и кофи за смет и извозване на сметта до Регионално депо за неопасни битови отпадъци в село Цалапица по утвърден график.

Друго задължение на заемащия длъжността е да подготвя и извършва преглед на повереното му МПС преди излизане на път – проверява гориво, масло, гуми, двигател, скоростна кутия, кормилно управление, спирачки, осветление, преден и заден мост, индикатори на арматурното табло, наличност и състояние на инструменти и принадлежности към автомобила, правилното закрепване на товара, както и да спазва правилата за безопасност на движението.

Шофьорът е длъжен да описва в пътния лист данните за извършените курсове и да се отчита ежемесечно за средствата, изразходвани за гориво, смазочни материали и други консумативи за автомобила.

Кандидатите за заемане на длъжността трябва да претижават средно образование, категория С за управление на МПС, както и две години професионален стаж. Трудово възнаграждение е в размер на 710лв.

Кандидатства се със СV и документи към него, които се подават в деловодството на община Перущица и по имейл: [email protected] до 20 май 2020 г.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина