Шофьор на сметовоз търсят в Перущица

Автор: Plovdiv Now 9405
Шофьор на сметовоз търсят в Перущица

Шофьор на товарен автомобил до 3,5 тона търси да назначи Община Перущица. Служителят ще управлява сметовоз към дейност "Чистота".

Работата е свързана с почистване на смет в района на общината и извозване до Регионално депо за неопасни битови отпадъци в село Цалапица.

Шофьорът подготвя и извършва преглед на повереното му МПС преди излизане на път – проверява гориво, масло, гуми, двигател, скоростна кутия, кормилно управление, спирачки, осветление, преден и заден мост, индикатори на арматурното табло, наличност и състояние на инструменти и принадлежности към автомобила, правилното закрепване на товара и спазва правилата за безопасност на движението.

Шофьорът описва в пътния лист данните за извършените курсове и се отчита ежемесечно за средствата, изразходвани за гориво, смазочни материали и други консумативи за автомобила.

Изискванията за заемане на длъжността са образование средно, категория С за управление на МПС, професионален стаж 2 години. Трудово възнаграждение е 750,00 лв.

Кандидатства се със заявление, СV, документ за управление, копие на трудова книжка.

Кандидатите подават СV и документи към него в деловодството на община Перущица и по имейл: [email protected] в срок до 11.06.2021 г.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина