Първата приемна на открито за граждани се случи в Перущица, присъстваха и активни деца

Автор: Plovdiv Now 8603
Първата приемна на открито за граждани се случи в Перущица, присъстваха и активни деца

Първата изнесена приемна на открито се проведе в началото на седмицата от кмета и администрацията с граждани на Перущица. Въпросите, които хората поставиха, бяха свързани с благоустройството, инфраструктурата и развитието на града. Засегнаха се и темите за чистотата и уличните кучета, както и състоянието на Гробищния парк и необходимите мерки за неговото подобряване, разказва градоначалникът г-жа Мария Вълканова.

Коментираха се също проблемите с водопроводната мрежа, пътя Йоаким Груево-Перущица-Върховръх, както и необходимостта от подобряване на селскостопанските пътища. Хората се интересуваха и от част от извършените вече строително-ремонтни дейности и от предстоящите такива.

"За моя приятна изненада на откритата приемна присъстваха и група активни деца. Те също зададоха своите въпроси и получиха отговорите, които търсиха. Децата са нашето бъдеще и съм истински щастлива, че имаме такива будни и умни деца. Благодаря на всички, които се включиха активно в откритата приемна! Предвид интереса, който имаше, планирам през следващия месец да проведем отново открита приемна за гражданите, защото мнението на хората е важно за мен. Нека превърнем Перущица в по-добро място за живеене!", казва още кметът г-жа Вълканова.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина