Мюзикълът „Бразилски нощи“ ще забавлява перущенци

Автор: Валерия Василева 4737
Мюзикълът „Бразилски нощи“ ще забавлява перущенци

Южна екзотика, страстни танци, смях и тъга и неочаквано, но впечатляващо участие на познати лица от шоу бизнеса и известни актьори се вплитат в мюзикъла „Бразилски нощи“, който ще гостува в Перущица на 24 ноември от 19 ч. Спектакълът е създаден по мотиви от произведения на Жоржи Амаду. Либретото и постановка са дело на Андрей Калудов. Музиката и текстовете на песните са на композитора Стефан Димитров, а диригент е Левон Манукян. 

На сцената ще се качат над 60 актьори и музиканти. В главната роля влиза Робин Кафалиев, а негови партньори ще бъдат Латинка Петрова, Кристина Димитрова, Прея и други гост-изпълнители. В мюзикъла ще участват всички актьори, певци и танцьори на Театрално-музикалния център в Разград с оркестъра на Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов“.

Мюзикълът разказва историята на пенсиониран чиновник, който в последните си години взема решението да живее според своите правила и желания. Духът на песните и танците следват трите основни теми на героите - морето, любовта и приятелството. Сюжет и стихове се обединяват и защитават голямата идея за свободния човешки дух и умението да живеем красиво.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина