Информационна среща в Перущица обсъжда проблемите и правата на децата в неравностойно положение

Автор: Plovdiv Now 7372
Информационна среща в Перущица обсъжда проблемите и правата на децата в неравностойно положение

Информационно събитие, посветено на децата в неравностойно положение, ще се проведе в Перущица. Инициативата е на Фондация "За Нашите деца" с партньорството на общинската администрация и ще бъде на тема "Социално включване в общността". Събитието е на 28 ноември от 15,00 часа в читалище "Просвета".

Събитието е по проект „Инициатива за развитие и социално включване – за нашите деца“ на фондация „За Нашите Деца“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, процедура „Социално включване в общността“.

Фондация „За Нашите Деца“ от 27 години защитава правата на децата в България и работи в партньорство с общностите, местната и изпълнителната власт за осигуряване на сигурна семейна среда и условия за нормално развитие на малчуганите в ранна възраст.

Основната цел на проекта е да се подобри системата от услуги за активно социално включване на деца в риск и техните семейства, чрез развиване на интегрирани и координирани междусекторни услуги на територията на общините: Пловдив, Марица, Садово, Куклен, Родопи, Перущица, Стамболийски и Асеновград.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина