Десетки деца изпратиха снимки на Перущица, ред е на публиката да гласува

Автор: Plovdiv Now 6718
Десетки деца изпратиха снимки на Перущица, ред е на публиката да гласува

30 деца и тийнейджъри до 18 години са участвали в онлайн конкурса, обявен от Историческия музей в Перущица, като са изпратили свои фотографии на тема „Погледът на детето върху историята на Перущица". Сега е ред хората да гласуват на фейсбук страницата на музея, за да бъде излъчен победителят на публиката. 

Припомняме, че стартът на конкурса беше даден на 15 октомври 2019, краят му беше в 20.00 часа на 15 януари 2020 г. Журито, което оценява фотографиите е в състав: доц. д-р Веселина Вачкова - Директор на ИМ Перущица, Константин Петров - магистър по фотография, Кристина Василева - екскурзовод в Исторически музей - Перущица. Решението на журито не може да бъде оспорвано.

На 24 януари 2020 г. ще бъде обявен спечелилият наградата на публиката, като неговата фотография ще бъде публикувана на Facebook-страницата на ИМ Перущица и сайта на музея /museumperushtitsa.com/, рубрика „Перущенски светлописи“.

На 30 януари 2020 г. ще бъдат обявени първите трима носители на „Награда на ИМ Перущица“, като наградените 3 фотографии ще бъдат публикувани на Facebook-страницата на ИМ Перущица и сайта на Музея /museumperushtitsa.com/, рубрика „Перущенски светлописи“.

1-во място - 150 лева
2-ро място - 100 лева
3-то място - 50 лева

На следващите седем участника, класирани от журито, ще бъдат изпратени грамоти за участие, като техните имена и 7 фотографии също ще бъдат публикувани във фейсбук и сайта на музея.

Ето изпратените от децата снимки:

 

Източник: Исторически музей - Перущица

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина