Да подкрепим Перущица в надпреварата за Годишните награди в туризма!

Автор: Plovdiv Now 1968
Да подкрепим Перущица в надпреварата за Годишните награди в туризма!

Перущица се състезава за Годишните награди в туризма за 2019 в категорията "Изборът на българите" с две уникални свои забележителности - Червената църква и Историческия музей.

Електронното гласуване за четвъртите Годишни награди в туризма за 2019 започна. Онлайн вотът ще определи носителите на призове в 16-те категории в конкурса на Министерството на туризма. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория, съобщават от пресцентъра на Министерство на туризма.

Гласуването за финалистите е до 6 декември 2019 г. на www.tourismawards.bg, като сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма. 

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина