Жителите на Костиево се обединиха около отбора на ГЕРБ-Обединени земеделци начело с Димитър Иванов

Автор: Plovdiv Now 15334
Жителите на  Костиево се обединиха около отбора на ГЕРБ-Обединени земеделци начело с Димитър Иванов

Стотици жители на село Костиево се обединиха около отбора на ГЕРБ - Обединени земеделци начело с кандидата за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов. На предизборен митинг пред читалище „Никола Вапцаров – 1928 “ хората заявиха твърдата си подкрепа за Иванов, за кандидата за кмет на Костиево Георги Калоферов и за претендентите за общински съветници от селото – Йорданка Савчева – самодеец, който умее да сплотява и Олег Михайлов – енергичен, способен и умен млад човек.

И двамата заявиха, че за тях е чест да са част от „отбор на силни личности, доказали се във всички поприща на живота“.

„Радвам се, че ще работя за благото на селото, където съм израснала, живея и ще остана и занапред. Благодарение на подкрепата на сериозен човек като г-н Димитър Иванов, Костиево има изцяло обновени детска градина и училище. Мисля, че селото ни не само е готово за промяната, но и я заслужава“, каза Йорданка Савчева.

„Честен и справедлив мъж, който ще изпълнява отговорно кметските си задължения“ – с тези думи Димитър Иванов описа кандидата за кмет на село Костиево Георги Калоферов.

„Няма на този свят човек, който да ми е гласувал доверие и аз да съм го подвел. Във всички области на живота, през които съм минал, съм оставил добра следа. И аз като г-н Димитър Иванов, за когото нямам съмнение, че ще е трети мандат кмет на община „Марица“, не давам празни обещания. Искам да получа Вашето уважение заради делата си, а не заради думите. Кметът е слуга на избирателите си и е пръв между равни. Ще работим в екип и в дух на уважение и разбирателство. Нямам зависимости нито от партии, нито от бизнес кръгове. Това означава, че ще започна на чисто и ще завърша на чисто. Ще впрегна целия си ресурс  Костиево да прогресира и да си върне славата на център на художествената самодейност и на спорта. Знам, че няма да ми е лесно, но аз съм упорит и волеви човек и ще дам всичко от себе си. Промяната обаче няма да се случи, ако и Вие жителите не ме подкрепите. Затова Ви моля всички заедно на 27 октомври да излезем и да гласуваме с №67 за доказания професионалист Димитър Иванов, за промяната и по-доброто бъдеще на Костиево“, призова присъстващите Калоферов.

Димитър Иванов посочи, че няма маловажен проблем в кметската работа и припомни многобройните спешни случаи, за чието разрешаване е било необходимо неговото ежедневно присъствие в Костиево, дори по време на отпуск – при обновяването на детската градина, по време на наводнението на селото, при проблема с асфалтирането на улица и при изграждането на новата Здравна служба.

„За мен всеки един жител е важен. Смятам, че кметът трябва да сближава хората и да е отговорен. Вие вече два пъти ми давате вот на доверие и смятам, че съм го оправдал. Приоритет в предишните ми два мандата бяха децата и ние направихме всичко възможно за тяхното благополучие“, посочи кандидатът за кмет на община „Марица“ и припомни досегашните успехи - изграждане на първото средно училище на територията на община „Марица“, предстоящото откриване на второ, строеж на 9 нови детски градини от първа копка, реновиране на всички забавачки и училища с европейски средства, строителство на две нови читалища, три кметства, три здравни служби, две спортни зали, седем пенсионерски клуба, седем спортни площадки, над 40 детски площадки, 40 км асфалтирани улици, над 120 км подменен водопровод, над 60 км канализация, строителство на първите две пречиствателни станции, старт на пречиствателна станция за питейна вода, подмяна на уличното осветление в 5 села, разкриване на световната туристическа сензация Малтепе и много други.

„Моля да ми гласувате доверие за трети път. Вярвам, че и аз, и екипът ми имаме силите и волята да постигнем следващите набелязани цели. Работя с ясното съзнание, че всичко, което правим, остава след нас, в услуга на жителите на община „Марица“. Зад себе си имам прекрасен екип от качествени хора, които ме подкрепят във всяко едно начинание. Нека да продължим заедно напред с бюлетина №67“, апелира Димитър Иванов към стотиците жители на Костиево и думите му бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти.

Митингът завърши с традиционно българско хоро, поведено от кандидата за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов, на което се хванаха всички.

На събитието присъстваха кандидатите за кметове - Николай Тошев - на с. Труд, Величка Величкова – на с. Рогош, Йордан Енев – на с. Маноле, Кольо Миланов – на с. Калековец, Стоян Добрев – на с. Скутаре, Димитър Тосев – на с. Войводиново, Димитър Петров – на с. Царацово, Нестор Чочев – на с. Граф Игнатиево, Десислава Дингилева – на с. Строево, Мирчо Петров – на с. Трилистник и Трайчо Кардашев – на с. Радиново, и за общински съветници - Петър Славков от с. Маноле, Тодор Итов от с. Рогош, Александър Богданов от с. Труд, Георги Разпопов от с. Царацово, Стоян Куршумов от с. Радиново, Георги Генчев от с. Граф Игнатиево, Стойно Кирковски от с. Калековец, Велина Панчева от с. Трилистник, , Людмил Козарски от с. Скутаре, Димитър Дингилев от с. Строево, Петко Чочев от с. Строево, Димитър Гогичев от с. Калековец,  Иван Гешев от с. Рогош и Антоанета Сидерова от с. Скутаре.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина