Търсят се кръводарители! Мотористът от катастрофата във Войводиново се бори за живота си

Автор: Plovdiv Now 6980
Търсят се кръводарители! Мотористът от катастрофата във Войводиново се бори за живота си

Лекарите продължават да се борят за живота на 39-годишния моторист, който катастрофира във Войводиново, съобщава trafficnews.bg. Припомняме, че инцидентът стана в петък следобед. Младо момче загина на място, а водачът на мотора е в много тежко състояние.

Лек автомобил "Мерцедес" с шофьор 44-годишен водач е отнел предимството на мотора, вследствие на което настъпил фаталният удар. Двете момчета с мотора пътували от Войводиново към Пловдив, а мерцедесът от Пловдив към Войводиново. Сред удара моторът се удря в друг праводвижещ се Мерцедес в същата посока на първия.

39-годишният моторист – Наню все още е в тежко състояние. Близките на мъжа отправят зов за помощ.

Мъжът е настанен в болница и лекари продължават да се борят за живота му. Налага се дори оперативна намеса, но за да се случи е необходима кръв. Оказва се, че Наню е с рядката АБ+ група.

В профила на мъжа също са споделени призиви за помощ, както и в профилите на неговото семейство и приятели.

„Наню Нанев е настанен в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивна терапия в УМБАЛ „Свети Георги”. Той се нуждае спешно от кръводарители с кръвна група АБ+ и АБ-. Който може да дари кръв, нека го направи в кръвен център от 08:00 до 13:00 часа в УМБАЛ „Свети Георги”. Тя трябва да е предназначена за Наню Станков Нанев”, споделят близките на 39-годишния мъж.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина