Спипаха тийнейджъри с дрога край гробищата в Калековец, друг бяга от полицаи в Марково

Автор: Plovdiv Now 11426
Спипаха тийнейджъри с дрога край гробищата в Калековец, друг бяга от полицаи в Марково

Двама мъже и двама тийнейджъри, единият от които непълнолетен, са били хванати с дрога. При специализирана полицейска акция срещу наркоразпространението е бил проверен лек автомобил «Опел», който униформени от районното управление в Труд са спрели в близост до гробищата в село Калековец.

В превозното средство пътували двама мъже – на 38 и 36 години, както и две момичета - на 17 и 19 години. На пода на автомобила е била открита саморъчно свита цигара с обгорял връх с мирис на марихуана, а между предните седалки на превозното средство са били открити и 10 топчета, съдържащи марихуана и бутинакс. Еспертизата е показала, че теглото на бутинакса е 0.89 грама, а иззетата марихуана - близо 10 грама. 

Автопатрул на Първо РУ е задържал снощи на територията на село Марково 17-годишен неправоспособен водач. Момчето е управлявало мотоциклет «Хонда» без поставени регистрационни табели и при подаване на звуков и светлинен сигнал от проверяващите се е опитало да избяга, за да осуети полицейската проверка. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина