Село Труд заяви безапелационна подкрепа за Димитър Иванов и кандидатите на ГЕРБ-Обединени земеделци

Автор: Plovdiv Now 13319
Село Труд заяви безапелационна подкрепа за Димитър Иванов и кандидатите на ГЕРБ-Обединени земеделци

Жителите на село Труд заявиха безапелационната си подкрепа за кандидата за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и листата на коалиция ГЕРБ - Обединени земеделци. Стотици се стекоха на предизборния митинг на площада пред читалище „Светлина-1929 г.“ където кметът, осъществил най-успешните проекти и привлякъл най-много инвестиции на територията на община „Марица“, представи 19-те претенденти за кметове и 29-те кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци.

На сцената освен водачът и кандидат за кмет Димитър Иванов застанаха и председателят на Общински съвет „Марица“ и на структурата на ГЕРБ в общината Гергана Трендафилова от село Царацово, проф. Росен Димов от село Труд, Пламен Петков от село Граф Игнатиево, Петър Славков от село Маноле, Тодор Итов от село Рогош, Александър Богданов от село Труд, Георги Разпопов от село Царацово, Стоян Куршумов от село Радиново, Георги Генчев от село Граф Игнатиево, Николинка Желязкова от село Войсил, Стойно Кирковски от село Калековец, Йорданка Савчева от село Костиево, Велина Панчева от село Трилистник, Мария Николова от село Войводиново, Людмил Козарски от село Скутаре, Димитър Дингилев от село Строево, Николай Стаматов от село Ясно поле, Петър Стайков от село Труд, Стоян Иванов от село Манолско Конаре, Димитър Джумерски от село Крислово, Петко Чочев от село Строево, Ангел Аргиров от село Динк, Димитър Гогичев от село Калековец, Георги Илински от село Желязно, Иван Гешев от село Рогош, Олег Михайлов от село Костиево, Антоанета Сидерова от село Скутаре и Катя Атанасова от село Маноле.

На трибуната излязоха и кандидатите за кметове - Николай Тошев - на Труд, Величка Величкова – на Рогош, Йордан Енев – на Маноле, Кольо Миланов – на Калековец, Стоян Добрев – на Скутаре, Димитър Тосев – на Войводиново, Димитър Петров – на  Царацово, Нестор Чочев – на Граф Игнатиево, Десислава Дингилева – на Строево, Георги Калоферов – на Костиево, Иванка Пачева – на Бенковски, Иван Кузев – на Манолско Конаре, Йосиф Асенов – на Динк, Иван Иванов – на Ясно поле, Стоян Черкезов – на Войсил, Димитър Андреев – на Крислово, Мирчо Петров – на Трилистник, Трайчо Кардашев – на Радиново и Валентина Узунова – на Желязно.

Димитър Иванов представи тримата кандидати за общински съветници от село Труд - Петър Стайков -„потомствен земеделец, не само по идеология, но и по професия, честен, скромен и отговорен човек“, Александър Богданов – „най-добрият хандбалист на село Труд, педагог, който възпитава децата ни“ и проф. Росен Димов – „лекар на 2018 г., спасил много човешки животи, с когото община „Марица“ се гордее“.

„Животът в днешни дни не е лесен, но когато има съгласие, чуваемост и добър екип, като този на Димитър Иванов, се намират верните решения и на най-трудните казуси“, посочи проф. Димов.

Като „сериозен мъж, който не се страхува от работа и ще направи всичко възможно, за да помага на хората в с. Труд“ Димитър Иванов описа кандидата за кмет на селото Николай Тошев.

Той обяви, че ще работи с всички сили и средства за европейската визия на село Труд.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина