Приветствие на Димитър Иванов по повод празника на Община Марица - 25 март

Автор: TrafficNews 3781
Приветствие на Димитър Иванов по повод празника на Община Марица - 25 март

Кметът на община "Марица" Димитър Иванов приветства празника на общината, който се пада на 25 март. Ето какво написа той:

"На светлия християнски празник Благовещение – 25 март отбелязваме 36-та годишнина от основаване на Община Марица и всички, изпълнени с доброта и оптимизъм, отваряме сърцата си един към друг.

Повече от 12 години фокусът ни е насочен към изграждане на просперираща и привлекателна за инвестиции и за живеене община. Поставихме си високи цели и приоритети и успяхме да привлечем средства за благоустрояване на населените места. 

Децата са нашият приоритет. Те са нашата радост, гордост и смисъл. За тях построихме нови детски градини, реновирахме учебни заведения, изградихме спортни зали и пространства, в които да играят и продължаваме… Загрижени за опазването живота и здравето на жителите в общината, изградихме площадки за обучение на учениците по безопасност на движението, непрекъснато подкрепяме спортните клубове и развиваме дейности, свързани със здравословния начин на живот на малки и големи. Полагаме грижи за духовното израстване и съхранение на културното наследство, като реализираме проекти за обновяване на читалища, подновяване на самодейни състави, финансиране на участия в национални и международни конкурси. 

Работим активно за по-доброто качество на живот, за създаването на благоприятна образователна и социална среда на всеки наш съгражданин. Ще продължаваме да работим за подобряване на инфраструктурата, за изграждане на пречиствателни станции и канализационна мрежа. 

Щастливи сме, че бизнесът проявява интерес за инвестиции в Община Марица и се създават условия за работа на жителите, което се дължи не само на уникалното местоположение, но и на доверието към нас от страна на български и чуждестранни предприемачи.

Вдъхновени от примера на нашите предшественици, ние продължаваме да съграждаме и развиваме общината, в която живеем, създали сме домове, семейства и наследници. Визията ни за бъдещето на Община Марица е неизменно свързана със съхранение на традициите, изграждане на образователна и социална среда, която осигурява европейски статус на всеки наш жител.

За мен е огромна чест, привилегия и удоволствие да ви поздравя за празника на Благовещение и на Община Марица! Бъдете здрави и щастливи, позитивни и успешни в делата си, вярвайте в доброто и творете красота, която да усещайте около себе си! Благодаря ви за ежедневните усилия и приноса нашата община да става все по-добро място за живот и реализация, за творчество и за красивото бъдеще за децата ни!

В благоденствие и мир да пребъде Община Марица!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ДИМИТЪР ИВАНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА"

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина