Полицията нахлу и в хотел във Войводиново, собственост на лихваря Миндуто

Автор: Plovdiv Now 21532
Полицията нахлу и в хотел във Войводиново, собственост на лихваря Миндуто

Хотел „Мерита” във Войводиново, собственост на  арестувания лихвар – Миндуто, също е бил ударен от полиция вчера сутринта. Униформени и спецполицаи са влезли в обекта, където е имало сигнал, че се предлагат плътски удоволствия, научи наш репортер. Към този момент обаче не е потвърдена информацията дали служителите на МВР са намерили в хотела момичета. Обектът се намира в непосредствена близост до Околовръстното шосе и отбивките за магистрала "Тракия".

Припомняме, че по данни на прокуратурата спрямо 49-годишния Стефан Асенов се води разследване за тежки умишлени престъпления – лихварство, пране на пари, данъчни престъпления, както и за склоняване към проституция. От държавното обвинение съобщават още, че освен Миндуто са арестувани още няколко лица.

По думите на наши източници от Столипиново, това са близките на Асенов, които също са замесени в нелегалния бизнес. Няколко адреса са били обискирани в махалата, сред които този на улица „Храбрец”. Къщата на сестрата на Миндуто е била обект на претърсване. Жената преди време е била разследвана по подозрения за пране на пари. Очевидци разказаха, че дома й са изнесени веществени доказателства. 

Припомняме, че вчера полиция обсади жилище в ромската махала Аджисан, където е задържан известният лихвар.

Хотел „Мерита”:

Стефан Асенов - Миндуто:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина