Мъжът, опитал да заколи съпругата си в село Труд, остава в ареста

Автор: Plovdiv Now 7195
Мъжът, опитал да заколи съпругата си в село Труд, остава в ареста

Валентин Камбуров, който опита да убие жена си в село Труд, остава в ареста, решиха пловдивски магистрати.

Припомняме, че мъжът бе задържан на 27 декември заради нападение над съпругата му. Под влияние на алкохол той я порязал по врата, а след това излъгал полицията, че инцидентът е станал, докато жената рязала зеле за салата.

Прокуратурата в лицето на окръжен прокурор Тодор Павлов поиска постоянен арест за мъжа,тъй като смята, че има опасност той да извърши друго престъпление, отмъщавайки за разкритията,  направени от жена му.

Обвинението напомни също, че Камбуров се е опитал да прикрие престъплението, като е дал няколко версии за произхода на раната на шията на жена му, пише Trafficnews.bg. Едната от тях била, че сама се е порязала, докато кълцала зеле, а втората, че ножът бил на възглавницата и докато се въртяла  се е порязала.

Адвокатката на обвиняема определи случилото се като битов инцидент, присъщ на етноса, от който произхождат двамата съпрузи. Тя подчерта, че Камбуров има чисто съдебно минало, живял е с жена  си си цели 10 години, като досега не е имала и една жалба срещу него, а той няма и фиш за превишена скорост. Тя отдаде като причина за случилото се голямото количество алкохол.

Той поиска по-лека мярка за неотклонение, като уточни, че гаранцията, която може да плати ненадвиши 1000 лева. Той работи по програма за временната заетост  и няма други доходи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина