Мъж след запой заплаши с убийство полицаи в село Труд

Автор: Валерия Василева 6324
Мъж след запой заплаши с убийство полицаи в село Труд

Мъж заплаши полицаи в село Труд с убийство след запои в местно заведение. Той прекара 24 часа в ареста, а след това глобен по указа за дребно хулиганство.

Случката се разиграла в центъра на селото преди дни. Мъж се почерпил добре с ракия още в 18:00 часа следобед. Той бил с други свой съселяни в местно заведение. По време на сладката раздумка, мъжът започнал да говори високо, да обижда събеседниците си и да се заяжда с тях. Повикана била полиция.

Пристигайки на място, още преди да слязат от патрулката, униформените чули от пияния: „Сега ще убия един полицай“. Служителите на МВР слезли от колата и помолили мъжът да се успокои. Той обаче продължил със заканите: „Ще убия един полицай“, като започнал да буйства и да крещи още по-силно. Това наложило неговото задържане.

Пияният мъж бил отведен в районното на Труд, където прекарал едно денонощие. Вече изтрезнял, същият бил изправен пред Районен съд.

Пред магистратите жителят на пловдивското село отрекъл да е заплашвал униформените. Той заявил, че тези му думи били насочени към негов приятел, който не бил на масата в заведението.

Думите му обаче не смекчиха съда. Магистратите го признаха за виновен, като го наказаха с акт. Заради чистото му съдебно минало, добри характеристични данни и фактът, че е бил под влияние на алкохол, съдът постанови финансовата санкция да е в пределния минимум. Така мъжът ще се наложи да плати 100 лева за недомислените си действия.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина