Мъж се опита да заколи жена си, тя излъга полицията, че се порязала, докато реже зеле

Автор: Plovdiv Now 4451
Мъж се опита да заколи жена си, тя излъга полицията, че се порязала, докато реже зеле

Семейните празници очевидно са причина за множество семейни скандали. Това поне сочи статистиката на случаите на проявена агресия в криминалните хроники през последните дни. 63 -годишен мъж бе убит снощи в дома си на ул. "Родопи" , а задържани за тежкото престъпление са 38-годишната му приятелка и 20- годишният й син. В навечерието на Бъдни вечер жена прободе съпруга си на ул. "Козлодуй" в Пловдив.

Още едно тежко престъпление е станало в Пловдивско точно преди Коледа. 27-годишна жена от Труд е приета в болницата с дълбока прорезна рана на врата. Пред лекарите Рефие Магдова  заявила, че порязването е битов инцидент и е станало, докато е кълцала зеле за салата. Лекарите обаче се усъмнили в нейната версия, не само защото раната била на шията й - място, трудно за нараняване при рязане на салата, а и защото жената била доста уплашена.

Полицията била уведомена за случая и започнали проверка. Оказало се, че Руфие е жертва на домашно насилие от страна на съпруга си. Няколко дни преди нападението 28- годишният Валентин Камбуров започнал да я притиска да му даде златото от зестрата си, за да го заложи. Младият мъж бил пристрастен към хазарта и прекарвал доста време в игралните зали. Жената, която сама се грижела за двете си малки деца, категорично отказала. Споровете продължили, в навечерието на Коледа скандалът ескалирал, Камбуров грабнал кухненския нож и нападнал жена си. Драмата се разиграла в дома на родителите на Руфие, които се притичали на помощ. Видели дъщеря си обляна в кръв и я качили на колата, за да я закарат в болницата. Валентин също потеглил с тях и по пътя е предупредил, че ако каже какво се е случило, ще заколи и двете деца без да му мигне окото.

Уплашена, жената изпълнила нарежданията му и първоначално скрила истината за инцидента. По -късно обаче, при разпита в полицията признала какво всъщност я накарало да излъже.

Камбуров е задържан в ареста на РПУ - Труд. Предстои наблюдаващият прокурор да реши дали да иска от съда да наложи постоянен арест.

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина