Кметът на община “Марица“ с поздрав за Великден

Автор: TrafficNews 4389
Кметът на община “Марица“ с поздрав за Великден

Кметът на община "Марица" Димитър Иванов поздрави всички жители на ОБщина Марица за Великден:

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО, СКЪПИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА МАРИЦА!

Да посрещнем Христос с пламъка в сърцата си, за да може неговото Възкресение да просветли умовете и душите ни и да ни дари с любов в бъдните дни!

Приемете моите най-сърдечни благопожелания за здраве, щастие, обич и вдъхновение на този светъл християнски празник!

Възкресението е празник на човешката душа, изпълнена с вяра и надежда за утрешния ден. Днес отправяме своите молитви за благоденствие, мир и любов. Да си пожелаем да са благословени начинанията ни и окрилени мечтите ни, да реализираме проектите с мисъл за хората, да подкрепим нуждаещите се и да изградим заедно по-красив и смислен свят!

Ние, възрастните сме тези, които трябва да въведем нашите деца в дома Господен и да ги възпитаме в християнските ценности. Децата са чисти по сърце и е много важно какво ще посеем в техните души. Нека да ги облечем в одеждите на вярата, надеждата и доброто, да подават ръка, да бъдат състрадателни и милосърдни, да имат любов към човечеството!

Нека Бог е в сърцата, в домовете ни и мъдростта му ни напътства! Нека надеждата изпълва душите и вярата ни бъде силна! Нека молитвите ни бъдат чути, а Божията благословия да е с нас и любимите хора! Мир, любов и благодат във всеки дом!

СВЕТЛИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

ДИМИТЪР ИВАНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина