Кметът на община “Марица“ с поздрав към всички роми

Автор: Plovdiv Now 2128
Кметът на община “Марица“ с поздрав към всички роми

Кметът на община "Марица" Димитър Иванов отправи поздрав по случай международния ден на ромите:

Уважаеми жители на община Mарица,

Представители на ромската общност,

Днес отбелязваме Международния ден на ромите. На 8 април отдаваме почит на ромската общност, станала невинна жертва на гонения и насилие от нацисткия режим през Втората световна война. Това е денят, в който ромите от всички краища на планетата се обединяват и отстояват позицията си за мир, равноправие и толерантност.

Приемете моите и на екипа на Община Марица най-сърдечни пожелания за здраве и благоденствие по повод 8 април. Запазете колорита, емоцията, енергията на бита и културата си!

За нас е важно да продължим да подкрепяме възможността за пълноценна реализация на всички наши съграждани чрез осигуряване на добро образование, социална интеграция, възможности за труд за млади и интелигентни хора. Вярвам, че с общи усилия, с подкрепата на европейските институции, ще успеем да реализираме дейности, свързани с интеграцията на ромската общност. Нека заедно работим за просперитета на Община Марица! Нека има мир и благодат в домовете ви, а дните ви да бъдат съпътствани от здраве, щастие, любов и благословение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина