Кметът на “Марица“ с поздрав за Независимостта и 35 години от създаването на общината

Автор: Plovdiv Now 4275
Кметът на “Марица“ с поздрав за Независимостта и 35 години от създаването на общината

Уважаеми жители на община „Марица“,

На 22 септември имам честта и удоволствието да Ви приветствам по повод Деня на независимостта и 35 години от създаването на Община „Марица“, която вече десетилетия наред се развива успешно като свободна, независима и самостоятелна Община!

Имаме много поводи да се поздравим в този ден, защото през последните 12 години, заедно с Вас, изграждаме модерна и просперираща Община, с добре развита образователна инфраструктура. Всичко това, както и спокойствието и красивата й природа, я направиха предпочитано място за живот на много от жителите на големите градове в България, които заедно със семействата си, избраха да създадат дом именно тук.

Аз съм горд, че през последните 12 години Община „Марица“ успя не само да запази суверенитета си, но и отбеляза значим икономически напредък. Доказателство затова е Индустриална зона „Марица“, която стана център на водещи компании на световно ниво и привлече многобройни инвестиции.

Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общинската администрация, държавата, бизнеса и жителите, ще продължим да отстояваме авторитета на Община „Марица“ и утвърждаването й като съвременна и европейска.

Благодаря на всички, които обичат нашата Община и с много труд и усилия допринасят за превръщането й в по-добро място за живеене. Признателен съм на Вас - жителите - честни хора с несломим дух и сила, с които съхраняваме българските добродетели и продължаваме да градим бъдещето!

Нека единни, с вяра и надежда, да вървим заедно напред към възхода на Община „Марица“! Сърдечно Ви поздравявам и Ви пожелавам здраве, благоденствие, късмет и много позитивни емоции!

Димитър Иванов

Кмет на Община „Марица“

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина