Иван Демерджиев и Петър Тодоров пристигат в Рогош заради тройното убийство

Автор: Plovdiv Now 7809
Иван Демерджиев и Петър Тодоров пристигат в Рогош заради тройното убийство

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров ще посетят Рогош във връзка с тежкия криминален инцидент в селото, стобщиха от МВР. Двамата ще разговарят на място с полицаите, участвали в операцията по задържането на извършителяи с представител на прокуратурата. Целта е да се запознаят с хода на разследването и да се уверят лично в ефективността на предприетите действия за обезпечаване на сигурността в района.

Очаква се двамата да пристигнат в селото около 13.30 часа.

Припомняме, че се разглеждат няколко версии за брутайлното тройно убийство в ромската махала на в пловдивското село. По последни данни семейна вражда е в основата му.

Мъж на име Николай е застрелял с пушка чичо си Енчо и двамата си братовчеди- Стефан на 45 години и Веско на 50 години. Има и ранена жена в ръката, която е дъщеря на по-големия от убитите братя. Мъжът застрелял роднините се казва Николай и има две деца. Все още не е ясно дали той е задържан. Роднините са имали вражда от дълго време, а Николай често ги е заплашвал, че ще ги убие. В основата на спора е била къща, разказват от махалата. Очевидци разказаха, че са се чули изстерли. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина