Граф Игнатиево избра отбора на Димитър Иванов с № 67

Автор: Plovdiv Now 9526
Граф Игнатиево избра отбора на Димитър Иванов с № 67

Село Граф Игнатиево избра отбора на кандидата за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и листата на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци. С мощни аплодисменти, стотиците  жители на селото обявиха подкрепата си за претендентите за кмет на Граф Игнатиево Нестор Чочев и за общинските съветници от селото Пламен Петков и Георги Генчев на предизборен митинг на площада пред НЧ „Изгрев – 1927 г.“.

На сцената до водача на листата и кандидат за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и председателя на Общински съвет „Марица“ и на структурата на ГЕРБ в общината Гергана Трендафилова, застанаха и претендентите за кметове на населени места и за общински съветници от ГЕРБ-Обединени земеделци.

Кандидатът за кмет на селото Нестор Чочев не скри радостта си от препълнения от хора площад.

„Радвам се да видя площада толкова пълен – благодаря Ви, че сте тук, за да чуете нашите послания“, обяви Чочев.

Той благодари на съветник №1 Гергана Трендафилова и на кандидата за кмет Димитър Иванов и обясни колко абсурдни са обещанията на някои от опонентите.

„Благодаря на г-жа Гергана Трендафилова, затова че в продължение на 4 години нито едно наше предложение не бе върнато – това означава, че сме си свършили добре работата. Благодаря и на г-н Димитър Иванов за съдействието при решаването на най-наболелите проблеми на селото.

Аз няма да Ви обещая безплатни детски градини, транспорт и полиция във всяко село – това граничи с научната фантастика. Аз ще говоря за по-хубавата питейна вода, която ще пием след изграждането на новия водопровод, за спортния салон в училището и за предстоящата подмяна на уличното осветление и монтажа на новата система за видеонаблюдение“, каза Нестор Чочев.

Кандидатът за общински съветник и дългогодишен председател на СДС Пламен Петков обясни, че сплотеният и ефективен екип на Димитър Иванов ще води община „Марица“ напред и нагоре.

„Трудно се формира толкова голям и успешен отбор – за него са необходими отговорни хора, които си поставят сериозни цели. Всички те са обединени около лидера си Димитър Иванов и са решени да постигнат най-доброто за община „Марица“.

Кандидатът за кмет Димитър Иванов е единственият, който влиза в изборната надпревара с намерението и вярата, че ще спечели, той е и първият кмет, успял да събере екип от толкова качествени хора. В следващия мандат ни предстои още много работа, така че за да бъде свършена тя и да има видими резултати, изберете №67 в трите бюлетини“, обърна се към многобройното множество Пламен  Петков.

Председателят на ГЕРБ и на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова заяви, че през последните 8 години тимът на Димитър Иванов многократно е показал, че е отговорен към всички жители на общината.

„Нестор Чочев е професионалист, който се е доказал като най-добрия кмет на с. Граф Игнатиево. Именно той е човекът променил визията на селото.

Димитър Иванов е в основата на емоцията, силата и енергията, необходими за старта на всички дела, които предвещават по-доброто бъдеще на община „Марица“. Г-н Иванов мина по трънлив път, през трудни политически решения, но не преклони глава, воден от мисълта за възхода на община „Марица“. За да продължи той Ви призовавам на 27 октомври да гласувате с №67 в трите бюлетини“, апелира Гергана Трендафилова към препълнения с хора площад.

Кандидатът за кмет Димитър Иванов припомни, че за разлика от опонентите си, никога не е подвеждал жителите на община „Марица“ с неизпълними обещания.

„Община „Марица“ е богата не само с бизнеса – да вярно е - той дава сигурност и доходи на хората, но община „Марица“ е богата преди всичко с децата си – нашето бъдеще. Именно те бяха и приоритета на общинското ръководство през изминалите 8 години“, обяви кандидатът за кмет на община „Марица“.

Той припомни успешните проекти през двата мандата – изграждане на първото средно училище на територията на община „Марица“, на 9 нови детски градини от първа копка и  реновиране на всички забавачки и училища с европейски средства, строеж на две читалища, три кметства, три Здравни служби, две спортни зали, 7 пенсионерски клуба, 7 спортни площадки, над 40 детски площадки, 40 км асфалтирани улици, над 120 км подменен водопровод, над 60 км канализация, 20 спечелени европейски проекта без нито лев финансова корекция, сред които и строителство на първите две пречиствателни станции и старт на Пречиствателна станция за питейна вода, подмяна на уличното осветление в 5 села, разкриване на уникалната мемориална гробница и туристическа сензация Малтепе, която ще стане световна атракция и емблема на община „Марица“ и много други.

Димитър Иванов набеляза и акцентите, върху които ще се фокусира през следващия мандат – реновиране на уличната инфраструктура, подмяна на уличното осветление с нови LED осветителни тела със софтуерно управление и повишаване на безопасността и сигурността на жителите на общината чрез разширяване на мрежата за денонощно видеонаблюдение.

Кандидатът за кмет на община „Марица“ отбеляза, че никой от опонентите му не се е отзовал на поканата му за дебат на площада, в което и да е от 19-те населени места, по всички теми, които касаят жителите на селищната система.

Димитър Иванов за пореден път призова политическите си противници на открита дискусия, на финалния митинг на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци в с. Маноле.

„Нека всички, които се опитват да ни дискредитират с лъжи и фалшиви обещания пред избирателите, дойдат утре в родното ми село, за да ни кажат в очите кой от поетите ангажименти пред жителите не сме изпълнили. Ако не дойдат – това доказва безсилието им, както и липсата на политически аргументи, с които да ни оборят“, отсече кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов.

Той покани жителите на традиционното българско хоро, с което започва и завършва всяко събитие в община „Марица“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина