Евакуираха кученца и котенца от Войводиново

Автор: Валерия Василева 453
Евакуираха кученца и котенца от Войводиново

Наред с протестите, които врят и кипят във Войводиново, от организацията "Спаси Живот - Дари Любов" са успяли да евакуират 11 кученца и 4 котки, които се нуждаят от нашата помощ, за да бъдат събрани средства за тяхното лечение и храна. 

Добрата кауза е станала и със съдействието на Димитър Тосев, кмет на селото и полицията.

Изоставените и болни животинки са обстойно прегледани в клиника с тестове и изследвания и установени - ерлихии, анаплазмози, бабезии, обезводнени и гладни. В момента те са настанени в Центъра на организацията, като са обезпаразитени и с назначено лечение

4 малки бебета пък са настанени в къщата на Лина Андреас, докато хората от Спаси Живот - Дари Любов смогнат да се погрижат и за тях. Те са оставили и храна на Лина, която ще се грижи за храненето на 2-3 несоциални и агресивни кучета, които утре пловдивският приют ще се погрижи да бъдат заловени.

4 котки утре ще бъдат транспортирани до гр.Казанлък. Кокошките са прибрани от жител на селото. А гълъбите са свободни и за тях се изискват умения, за да бъдат уловени.

Животните се нуждаят от храна, средства, ваксини, лекарства, обезпаразитяващи, материали за доизграждане на клетки и приемни домове.

Ако желаете да помогнете с каквото можете, направете го тук:

БАНКА
BG 82 CECB 9790 10H5 7510 00
CECBBGSF
СНЦ" СПАСИ ЖИВОТ - ДАРИ ЛЮБОВ"

ЕКОНТ
гр.Пловдив офис при митницата
Елена Тодорова-0887454304

PAYPAL
[email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина