Ели от Рогош се бори с рак и има нужда от нашата помощ

Автор: Plovdiv Now 4731
Ели от Рогош се бори с рак и има нужда от нашата помощ

Ели Стоянова, която е от пловдивското село Рогош  се нуждае от подкрепа в битката с рака на гърдата. Тя иска да проведе лечение Турция, но за тази цел и трябва помощ.  Лечението вече е  започнато и първата терапия е направена, но на ели са и нужни поне още 5-6 терапии за да се справи с диагнозата . За съжаление сумата за лечението е непосилна за семейството й . Затова тя се обръщам с към всички със зов за помощ, за да отгледа своите  дечица.

 „Здравейте, добри хора!

Казвам се Ели и пораснах без майка, моля Ви помогнете ми да остана жива! Не искам децата ми да пораснат, като мен без майчина ласка.

Една вечер докато лежах с дъщеря си, тя ми напипа гърдата и усети подутина. Аз се притесних и казах на съпруга ми. Решихме веднага да посетим специалист. Отидохме на мамолог в Пловдив. След обстоен преглед мамолога каза, че не трябва да отлагаме посещение при хирург. След уговорен час, посетихме хирург. След направения преглед при него ми беше обяснено,че "НЯМА НИЩО СТРАШНО", просто рутинна манипулация за 15-20мин.

 След манипулацията мъжът ми попита лекарката как е минало и дали всичко е наред. Тя му е отговорила, че се съмнява за киста. След 3 часа дойде при мен и аз я попитах как е минала операцията. Тя ми каза: "СПОКОЙНО, ВСИЧКО Е НАРЕД". На другия ден погледнах операцията си и видях, че разреза на гърдата ми е по-голям в сравнение с другите жени в болничната стаята. Отговора на лекуващата лекарка беше, че е направила нарочно по-голям разрез, защото ако има нещо да може да продължи и в другата страна на гърдата. Каза ми: "СПОКОЙНО, след като излязат резултатите ще говорим !!"

Но аз се притесних още повече, защото майка ми е починала от рак на гърдата. След 3 дни от диагноза "нищо ти няма", от съмнение за киста, накрая ми бе съобщено: "Ами Ели, за съжаление е злокачествено...."

Аз бях в шок и започнах да плача., лекарката ме "успокои" и се засмя. Каза: "Спокойно, ето ти това номерче и слез долу да ти снимат гръдния кош, след това ще те подготвим за операция след коледните празници, за да отстраним гърдата."

Споделих с лекарката, че съм загубила майка си от рак на гърдата, която е била също оперативно отстранена, и затова ще отида в Турция за второ мнение. Лекарката ми каза,че и в България също могат да ме лекуват, а лечението в Турция е изключително скъпо. При което аз й казах, че не знам, но вярвам, че ще ми се помогне. А нейният отговор бе: "Тук също може да минеш терапия, но за съжаление ти няма да живее и ще УМРЕШ".

 Прибрах се у дома при семейството си, не спирах да плача и не исках да ги изгубя.

Отидохме за второ мнение в Турция. След преглед се установи, че лекарката в България, не е изчистила добре мястото от операцията и има разпръсната кръв между гърдите и гръдния кош. Казаха ми в никакъв случай, че не е трябвало да се премахне гърдата, докато не се направи терапия, за да умъртвят раковите клетки.

В Турция ми изготвиха план за лечение, който включва 8 терапии, лазарен лъч и след това ще се вземе решение дали трябва да се отстрани гърдата.

За съжаление сумата за лечението е непосилна за мен и моето семейство. Затова се обръщам с към ВАС със зов за помощ. Моля Ви, искам да живея, за да отгледам децата си!“

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut  на този адрес

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-eli

„Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG35BUIN95611000712504

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ели Стоянова

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина