Димитър Иванов: Триумфът на вота не е мой, а на всички жители на община „Марица“!

Автор: Plovdiv Now 7227
Димитър Иванов: Триумфът на вота не е мой, а на всички жители на община „Марица“!

Кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов спечели още на първи тур с категоричната победа от 57,57 %.  Втора е Виолета Христодулова /БСП за България/, която е събрала 18,41 на сто подкрепа. Трети с 5,50 % е претендентът на ВМРО-БНД Георги Какалов, а четвърти - с 5,41 на сто е Васил Василев от ЗНС.

Димитър Иванов благодари сърдечно на всички жители.

„Признателен съм за подкрепата. Триумфът на този вот не е мой, той принадлежи на всички жители на община „Марица“ . Успяваме, защото сме заедно и заедно продължаваме напред“, посочи кметът на община „Марица“.

Той припомни, че именно многобройните успешни проекти през последните 8 години, посветени на благополучието на децата и младежите, са направили от общината притегателен център за хора от всички краища на страната.

 „Благодаря на младите хора, че ги има. Това ме мотивира още по-силно да работя затова общината ни да остане привлекателно място за живот, така че семейства от цяла България да избират да живеят тук“, подчерта Димитър Иванов и обеща „прозрачно управление, фокусирано върху грижата за жителите на община „Марица“.

Той допълни, че ще продължи и ползотворното сътрудничество на община „Марица“ с бизнеса.

„Разбира се, общинското ръководство ще продължи да бъде коректен партньор и на инвеститорите, които предпочитат нашата селищна система, заради благоприятния бизнес климат и бързата работа на администрацията“, категоричен бе кметът на община „Марица“.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина