Димитър Иванов в Крислово: Успяваме, защото сме заедно!

Автор: Plovdiv Now 9221
Димитър Иванов в Крислово: Успяваме, защото сме заедно!

Село Крислово застана твърдо зад кандидата за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и претендентите за кметове и общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци.

Стотици жители на Крислово се събраха на предизборен митинг на новия великолепен площад пред читалище „Просвета-1964 г.“ , за да чуят каква е бъдещата визия за селото от кандидатите за кмет на Крислово Димитър Андреев и за общински съветник - Димитър Джумерски.

На сцената до водача на листата и кандидат за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов застанаха и претендентите за кметове на населени места и за общински съветници от ГЕРБ-Обединени земеделци.

„Образован и достоен млад мъж, който работи в сериозна фирма“ – така Димитър Иванов представи Димитър Джумерски.

„В работата ми се налага често да говоря пред хора, но тази вечер се вълнувам много повече, защото стоя пред Вас, жителите на родното ми село, в което съм израснал. Добих куража да се присъединя към отбора на Димитър Иванов, защото видях как за изминалите 4 години той и кандидатът за кмет на Крислово Димитър Андреев, го промениха до неузнаваемост. Искам това да продължи да се случва, затова на 27 октомври, ни подкрепете, като изберете №67 в трите бюлетини“, призова Димитър Джумерски.

Димитър Иванов описа кандидата за кмет на Крислово Димитър Андреев като „честен и трудолюбив човек, който през последните 4 години е доказал, че е добрият стопанин на селото“.

С кратка презентация Андреев показа в снимки успешните проекти, възродили напълно селото и етапите, през които те са минали от началото до края.

„4 години за мен минаха като 4 дни. Искам да припомня всички хубави неща, които успяхме да постигнем в село Крислово с подкрепата на кмета на община „Марица“ Димитър Иванов – узаконихме стадиона в селото, ремонтирахме покрива на читалището, почистихме 30 см пясък от тротоарите, поставихме указателни табели навсякъде, монтирахме ограничители на скоростта, ремонтирахме спирката, реконструирахме Траурния парк и Обредния дом, направихме изцяло нов площад с парково озеленяване и нова поливна система, почистихме отводнителните канали, реновирахме нартекса и вратите на църквата,  построихме и навес, а за по-голяма сигурност на жителите поставихме камери и първото в общината LED осветление, заредихме канала с риба, за да прекарват приятно времето си пенсионерите“, изброи част от постигнатото Димитър Андреев.

Той благодари на всички, които са помагали със средства и с труд за новия облик на Крислово, но най-голяма признателност изрази на децата в селото – негови верни помощници във всяка дейност – от почистването до боядисването на пейките.

„Гласувайте по съвест и ако желаете Крислово да става още по-красиво и привлекателно, изберете №67 в трите бюлетини“, обърна се към жителите Димитър Андреев.

„Гордея се, че съм застанал зад този човек – достойният кандидат, който обединява хората в името на прогреса на с. Крислово“, обяви развълнуван кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и допълни, че първата детска градина е построена именно в с. Крислово.

Той припомни значимите обекти за последните 8 години – изграждане на първото средно училище на територията на община „Марица“, на 9 нови детски градини от първа копка, реновиране на всички забавачки и училища с европейски средства, строеж на две читалища, три кметства, три Здравни служби, две спортни зали, 7 пенсионерски клуба, 7 спортни площадки, над 40 детски площадки, 40 км асфалтирани улици, над 120 км подменен водопровод, над 60 км канализация, 20 спечелени европейски проекта без нито лев финансова корекция, сред които и строителство на първите две пречиствателни станции и старт на Пречиствателна станция за питейна вода, подмяна на уличното осветление в 5 села, разкриване на уникалната мемориална гробница и туристическа сензация Малтепе, която ще стане световна атракция и емблема на община „Марица“ и много други.

„Успяваме, защото сме заедно и заедно продължаваме напред“, обяви кандидатът за кмет на община „Марица“ Димитър Иванов и стотиците жители на площада посрещнаха думите му с аплодисменти.

Митингът завърши така, както и започна – с традиционното българско право хоро, поведено от Димитър Иванов, на което се хванаха всички.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина