Спипаха дрога в Куклен, Хисаря, Пловдив и в Карловско, 8 души са арестувани

Автор: Plovdiv Now 6926
Спипаха дрога в Куклен, Хисаря, Пловдив и в Карловско, 8 души са арестувани

Осем души са били задържани от полицията при специализирана операция за наркотици, проведена в четвъртък и петък на територията на Областната дирекция на МВР.

В Пловдив 26-годишна жена е попаднала в ареста на Трето РУ, а мъже на 36 и 46 години са били отведени в Пето РУ.  При полицейски проверки и тримата са засечени да носят пакетчета с марихуана и амфетамини.

С постановление на Районна прокуратура - Пловдив 36-годишен жител на Куклен е приведен в ареста за срок до 72 часа, след като разследващи от Първо РУ са иззели от дома му над 160 грама амфетамин и 4,5 грама суха зелена листна маса.

Количества от двете наркотични вещества и кокаин са иззели и колегите им от Хисаря при проверка на двама посетители, на 26 и 28 години, в местна къща за гости.

Междувременно 72-часова мярка за неотклонение Районна прокуратура – Карлово е постановила за 31-годишен мъж от село Горни Домлян, съхранявал в имота си над 89 грама марихуана. За притежание на пакетче с подобно съдържание и амфетамин в районното управление на Карлово пък е попаднал 21-годишен младеж.

По случаите са образувани седем бързи и досъдебно производство.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина