Спипаха 22-годишен дрогиран водач в Куклен

Автор: Plovdiv Now 6732
Спипаха 22-годишен дрогиран водач в Куклен

22-годишен младеж бе заловен от служителите на реда, след като седнал зад волана под въздействие на наркотици. Мъжът, който бил от Първенец, бил спрян за проверка в Куклен с управлявания от него лек автомобил "Рено". 

Междувременно в Карлово 23-годишен седнал зад волана на „БМВ“ отново под въздействие на наркотици, а в Стамболийски – 30-годишен бил с „Форд“.  

В подобно състояние в Пловдив били хванати двама мъже, на 33 и 37 години. По-младият бил засечен на ул. „Храбрец“ с „Опел“, а на бул. „Марица“ с „Мерцедес“ бил по-възрастният, който е криминално проявен и осъждан.

Междувременно в карловскито село Калековец 54-годишен се бил качил на мотопед „Пиаджо“ с  над 2,5 промила и с отнета шофьорска книжка.  

В село Брестник без необходимата категория и с 1,34 промила алкохол в кръвта бил 19-годишен водач на мотоциклет  „Ямаха“. В района на 139 км на автомагистрала „Тракия“ 37-годишен шофирал товарен автомобил „Мерцедес“ с 1,24 промила, а на 236 км на европейски път Е-80 30-годишен бил засечен с над 2 промила в лек автомобил „Пежо“.

По всички случаи са образувани бързи производства.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина