Мария Белчева: Пожелавам си накрая победител да е Куклен

Автор: Plovdiv Now 8436
Мария Белчева: Пожелавам си накрая победител да е Куклен

“Когато работим в съгласие по между си, когато в дебата между нас се получават конструктивни идеи, тогава това означава, че всички ние, от всички партии и представители на всички етноси в общината, сме си свършили работата. “ , заяви кандидатът за кмет на община Куклен Мария Белчева по време на среща - разговор за бъдещето на Куклен.

Поканата за среща бе отправена към всички, които искаха да влязат в диалог, да получат отговори на интересуващите ги проблеми и визията на г-жа Белчева и екипът й за бъдещето на общината.

 По време на срещата, г-жа Белчева очерта основните приоритети пред бъдещето управлeние и конкретните инициативи и проекти, които нейният екип ще се стреми да изпълни.

По време на срещата бяха задавани въпроси от страна на присъстващите по темите обществен транспорт, канализация, инфраструктура и др. Като на всички поставени въпроси Белчева отговори компетентно и открито. Присъстващите в залата бяха единодушни, че няма по-подготвен човек от Мария  Белчева в общината, който може да говори по всички въпроси касаещи инфраструктурата, социалния  и културен живот в общината. 

 Отношение по приоритетните теми на  бъдещото  управление  на община Куклен взеха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ в община Куклен.

 “Иска ми се да използвам думата партньори, а не конкуренция, защото всички участници в надпреварата искаме едно и също нещо - и това е Куклен да е едно по-добро място за живот. Иска ми се накрая победител да излезе община Куклен”, заключи г-жа Белчева.

Мария Белчева кани кукленци на концерт под надслов “Нека Куклен бъде победител”

“Заповядайте на 25.10.2023 г. На централния площад в Куклен от 18.00 ч., на концерт под надслов “Нека Куклен бъде победител”.
Ще чуем песните, които всички обичаме-  поп, рок и любими български хитове в изпълнение на “Гетсби Бенд”. На музикалния пулт ще бъде Dj Milko.
Всички, които милеем за Куклен искаме едно и също-това е Куклен да бъде едно по-добро място за живот. Иска ми се накрая на предизборната надпревара и след деня за избор, Община Куклен да е големият победител.”

Концертът е организиран от Мария Белчева, кандидат за кмет на община Куклен от ПП “ГЕРБ”.
 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина