Мария Белчева: „Нека Куклен бъде победител!”

Автор: Plovdiv Now 7277
Мария Белчева: „Нека Куклен бъде победител!”

Снощи Куклен бе празник и демонстрация на безрезервната подкрепа на Куклен за Мария Белчева. Площадът се оказа  тесен за хората дошли да засвидетелстват признанието си за свършеното от Мария Белчева през двата и мандата като кмет, и да изразят подкрепата си за нея  за трети. Хората се поздравяваха с „Честит Празник!“.

Кандидатът за кмет на община Куклен представи листата си от общински съветници и кметове, и направи кратък очерк за свършеното през двата мандата и акцентите в програмата за управление.

„Показахме уважение и приемственост към всичко добро постигнатото преди нас. Показахме, че надграждаме. Показахме, че ни е грижа за всеки от вас. Показахме, че защитаваме интересите на община Куклен и интересът на общината винаги е бил над всичко друго. През последните осем години, заедно с вас следваме пътя за развитието на община Куклен такава, каквато я искаме всички – добро място за живот, сигурно и стабилно, където да създаваме семейства, да отглеждаме децата си и да развиваме бизнес.

Ние ви представихме подробна програма за управление, в която е заложена реална визия за развитието на община Куклен в следващите четири години. Знаете нашите приоритети- инфраструктура в град Куклен и селата, обновяване старата сграда на училището, нова сграда за детската ясла, екология и озеленяване. Назовавайки всеки един акцент от програмата ни – ние не назоваваме просто кухи фрази. Не просто изреждаме от какво има необходимост Куклен. Казвайки инфраструктура - ние говорим за конкретни проекти за улици, с които кандидатстваме и начините по които ще ги финансираме – с европейски, държавни или местни средства.. Казвайки водохващания и канализация - говорим за конкретни проекти подадени за финансиране от държавата.

Казвайки нова сграда за детски ясли, говорим за конкретен терен, където да бъде изградена и за вече изготвен идеен проект. Казвайки подновяване старата  сграда на училището - говорим за конкретен проект, вече подаден за европейско финансиране. Казвайки озеленяване – говорим за вече издадени разрешителни за сондаж и реална възможност да пристъпваме към проектиране на нови паркови пространства.
 Зад всяко наше предложение стоят необходимите политики, възможности и решения, с които да бъдат изпълнени. Затова проявихме кураж да ви поканим на дебат преди няколко дни. Защото няма какво да крием. Напротив – искаме в разговор заедно с вас да изведем най - полезното за общината ни и както до сега - заедно и в диалог да превръщаме Куклен във все по-добро място за живот.“-подчерта Белчева.

„Ние предлагаме реална, конструктивна, надграждаща визия за това как искаме да се развива нашата община. Защото живеем тук със семействата си и е наша вътрешна отговорност и потребност да го постигаме. Ние вече сме намерили правилния път и резултатите са налице. Ние не търсим конфликти, а партньорства. Ние не рушим, а надграждаме. Ние не говорим общи приказки, а предлагаме решения. Затова днес ви призовавам – гласувайте на 29 октомври с бюлетина номер 7! И нека Куклен бъде победител!“- заключи Мария Белчева, след което даде думата на кандидатите за съветници от листата. Всеки един от тях подчерта важността на вота и призова гражданите на общината да излязат и да гласуват на 29.октомври, защото от това зависи бъдещето на общината.
 
 След официалната част Белчева отиде да поздрави лично присъстващите на събитието граждани. Заедно с кандидатите за съветници от листата и останаха сред публиката, за да продължат с тях разговорите по теми, които ги интересуват.

„Толкова хора този площад е събирал само на „КукленФест“”, коментираха присъстващите. Свободни  места по трибуните нямаше, правостоящи се събираха около сцената, където виртуозите от „ГетсбиБенд“  радваха всички с популярни български и световни хитове. Дълги хора се извиваха, а когато водещият сложи край на програмата, доброто настроение остана и хората продължиха да стоят на площада.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина