Кампания в Куклен: Събират електронно и електрическо оборудване

Автор: Plovdiv Now 10678
Кампания в Куклен: Събират електронно и електрическо оборудване
Община Куклен уведомява гражданите, че до 20 юни ще се проведе кампания за записване за предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване.
 
Необходимо е всички желаещи – физически лица, разполагащи с неработещи вече електроуреди (микровълнови печки, хладилници, климатици, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и други) да се обадят на телефон 0800 14 100 (безплатно, без код за населено място) или на телефона на Община Куклен 03115/21-20 и да подадат заявка.
 
При подаването на заявката е необходимо да посочите две имена, адрес и телефон за връзка. Мобилен екип ще бъде на 21 юни,сряда, в Куклен, за обслужването на подадените заявки. Ще се осъществи контакт с всеки желаещ да предаде стари електроуреди, след записване на посочените телефони за връзка.
 
Уредите ще се приемат от домакинствата само в пълен комплект, разкомплектовани уреди или само външна част на уреда няма да се приемат.
 
Община Куклен призовава жителите да се възползват от условията на кампанията, като по този начин спомогнат за намаляване на количеството депонирани отпадъци, пестене на суровини и ресурси и осигуряване на чиста околна среда на нас и нашите деца.
 
Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина