Голям младежки фестивал ще се случи в Куклен

Автор: Plovdiv Now 9709
Голям младежки фестивал ще се случи в Куклен
На 15 септември от 15:30 часа на централния площад в Куклен ще се проведе младежки фестивал. Събитието ще бъде съставено от два основни модула. Първият ще бъде под формата на изложение, на което жителите и гостите на града ще имат възможността да посетят различни местни организации в техните изнесени кътове.
 
Ще присъстват представители в сферата на кариерното ориентиране, спорта, бизнеса, изкуството, екологията и др. Ще се състоят и няколко ателиета с теми като доброволчество, лидерство, творчество, както и демонстрации и открити уроци по пеене, танци и карате киокушинкай.
 
Във втората си част на сцената на фестивала в любопитния формат на блиц интервюто посетителите ще могат да се запознаят с някои от значимите личности на града в области като спорт, образование, изкуство и др. С музикални изпълнения ще се включат местни и гостуващи деца и младежи.
 
Младежкият фестивал се организира от Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ и Община Куклен в лицето на кмета Мария Белчева и световния и европейския шампион по кану-каяк Станилия Стаменова. Целта на събитието е младите хора на града да се запознаят с различни възможности за кариерно развитие на местно ниво.
 
Младежкият фестивал се провежда по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
 
Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина