Елена Филева, кандидат за кмет на Куклен: Вашите проблеми са и мои и знам как да ги реша!

Автор: Plovdiv Now 11910
Елена Филева, кандидат за кмет на Куклен: Вашите проблеми са и мои и знам как да ги реша!

Уважаеми жители на община Куклен,

На 27-ми октомври 2019 г. всички ние ще имаме възможността с гласа си да поставим ново начало и да определим бъдещето на Куклен. Това е денят, който дава шанс да бъде направена дългоочакваната промяна в управлението на общината. Шансът ни е уникален, защото не са много населените места, където след години на застой може да започне реално съзидание.

Кукленци имат право на съвременен и открит начин на управление - за нови идеи, за добри проекти, за качествени хора, за воля за работа в името на човека. Съзнавам напълно всичко това, нямам колебание да се изправя пред вас и открито да поискам подкрепа. Уверявам ви - имам решимостта да отворя Общината за гражданите и в следващите 4 години заедно да чертаем нейното развитие.

Готова съм да поема тази отговорност, поделена с вас, гражданите на община Куклен. Защото Община Куклен притежава потенциал да бъде превърната в уютно и комфортно място за нашите родители, модерно, динамично и перспективно - за младите хора и децата, атрактивно за инвестиции, за бизнес и за развитие на туризма.

Скъпи съграждани и приятели,

Прозрачността и гражданският контрол ги няма днес! Няма и визия за бъдещето, а идеята „Всички заедно за Община Куклен“ бе предадена!

С всички сили ще работя за повишаване на доходите и привличане на инвеститори. Ще подобря сигурността и общинската инфраструктура, а мои приоритети ще бъдат: грижа за хората; образование за младите; добра бизнес среда.

Последните 6 години живея с вашите проблеми. Станах една от вас. Вашите проблеми са и мои и знам как да ги реша!

А вие добре знаете как се поставя ново начало. Нека превърнем Куклен в едно привлекателно и по-добро място за живеене!

Нека бъдем община, където младите имат своето БЪДЕЩЕ!

Елена Филева 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина