Вандали посегнаха на водоема в Кричим, кметът дава парична награда за информация за извършителите

Автор: Plovdiv Now 19095
Вандали посегнаха на водоема в Кричим, кметът дава парична награда за информация за извършителите
Тази нощ на водоема "Кричим", който захранва водопроводната мрежа на Кричим с питейна вода, е извършен сериозен вандалски акт - разбита е стената от термопанели на водоема, счупена е антената, която подава радиосигнал към помпена станция за питейна вода "Кричим", съобщи кметът Атанас Калчев.
 
В резултат на тези според кмета злоумишлени действия е прекъсната работата на помпената станция и е преустановено водоподаването към мрежата на града. Екип на В и К - Пловдив работят от сутринта по възстановянето на нанесените щети на съоръжението и възстановяването на процеса за водоснабдяване на населението.
 
"Предвид явния умисъл на извършеното деяние, обявявам парична награда за подаване на достоверна информация до органите на реда по надлежния ред, с цел бързото и навременно установяване на извършителите! Кощунство е в мирно време, дори и при предстоящи местни избори, злоумишлено да причиниш такива тежки щети и да лишиш населението на града от питейна вода.
Злобата е лош съветник, но най-големи вреди нанася глупостта, а глупостта се плаща най-скъпо. Реваншизмът и злобата никога не работят - нито в личния, нито в обществения и политическия живот", заяви кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина