Трудна победа за Кричим над Тракия Стамболийски, зрелищен обрат във второто полувреме

Автор: Plovdiv Now 9538
Трудна победа за Кричим над Тракия Стамболийски, зрелищен обрат във второто полувреме
ФК "Кричим" стигна до пълен обрат и успя да победи отбора на ФК "Тракия" - гр. Стамболийски с резултат 3:2, след като изоставаше с резултат 0:2, Велко Мичкюров и Петър Котларов развинтиха отбраната на Стамболийски.
След изключително тежкия мач с отбора от Дъбене, умората в кричимския отбор се усещаше и играчите започнаха срещата със Стамболийски тежко, като гостите успяха още през първите 25 минути да отбележат 2 попадения и направиха мача изключително труден за Кричим.
В края на полувремето извеждащо подаване на Велизар Калвунов, намери Петър Котларов, който се бе включил отляво, а той от своя страна успя да намери влизащият на скорост отдясно Велко Мичкюров, а той с едно докосване вкара топката във вратата на гостите и намали резултата за 1:2.
След почивката Кричим вдигнаха оборотите и още в началото на второто полувреме изравниха резултата, като този път Велко Мичкюров подаде топката в наказателното поле към Петър Котларов и той също с едно докосване вкара топката за 2:2.
Кричимци не спряха да атакуват, направиха куп пропуски, но в 75-минута след центриране от фал на Петър Котларов, който качи топката на главата на Велко Мичкюров и последвал удар с глава от негова страна, не остави никакви шансове на вратаря на гостите и по този начин домакините достигнаха до пълния обрат в мача, като Велко направи резултата 3:2 в полза на Кричим.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина