Кметът на Кричим с разяснения по т.н. проблем с бездомните животни

Автор: Plovdiv Now 38133
Кметът на Кричим с разяснения по т.н. проблем с бездомните животни
Кметът на Кричим - Атанас Калчев, направи кратка ретроспекция на изказаното, написаното, както и някои допълнителни разяснения по т.н. проблем с бездомните животни в общината.
 
Ето какво написа градоначалникът:
 
В качеството ми на кмет и в лично качество, никога не съм имал и в момента нямам каквото и да било негативно отношение към бездомните животни, пребиваващи на територията на града ни, както и извън нея. Винаги съм бил против и с много негативно отношение към безотговорни, малодушни, жестоки, лицемерни, ограничени и нагли хора.
 
На известните публични личности и на хилядите други хора, които не са жители на града ни, но които изказаха мнение и дадоха препоръки, а някои от които сипеха по мой адрес заплахи, обиди, клетви и изразяваха най-вече чрез постовете си във ФБ крайното си негативно отношение към мен, най- вече в качеството ми на кмет, искам да разясня следното:
 
Работодател на кмета на община Кричим, са жителите на гр. Кричим.
Оценки за работата си като кмет, приемам само и единствено от жителите на община Кричим- гр. Кричим.
 
Контрол по закосъобразност на работата на кмета на община Кричим- гр. Кричим се извършва, както от Общинския съвет при община Кричим, така и от всички държавни институции, на които със съответните законови и подзаконови нормативни актове е вменено да контролират работата на кметовете на общини.
 
И последното, с което спирам с кратката ми ретроспекция е, че взимането на решения не е като даването на акъл, не че нещо но да се знае! Лесна работа е да раздаваш съвети, пък били те и непоискани, а още по-лесно е да критикуваш, трудното е да намериш правилното решение и да го приложиш.
 
На колегата ми - кмета на гр. Перник, искам да разясня следното: Кмета на община Кричим- гр. Кричим в лично си качество, както и неговата администрация в цялост, сами по себе си и/или в партньортство с други неправителствени организации, фондации, и каквито и да било други сдружения, не се занимават с търговия на бездомни животни и.. т. н. и спирам до тук.
 
На младежите от гр. Кричим искам да кажа следното:
През есента на 2023 г. ще се проведат поредните избори за местна власт. Ще имате възможност да се кандидатирате и да се включите в надпреварата за избор, както за общински съветници, така и за кмет на нашият град- община.
Съответно някои от вас може би ще бъдат избрани, някои за общински съветници, а някой измежду вас може би и за кмет.
 
Тогава с всички отговорности и привилегии, които дава властта, ще очакваме от вас, да се справяте ежедневно и целогодишно в рамките на дадения ви мандат и при съобразяване с действащото законодателство, с всички проблеми в града, които ние не сме успели да решим по някакви причини във времето, и най- вече с решаването на проблема с популацията, храненето и обгрижването на бездомните животни, които и тогава ще ги има, и ще пребивават на територията на нашият град- община Кричим.
 
"Казано е, че демокрацията е най-лошата форма на управление, но не сме открили по-добра."
Сър Уинстън С. Чърчил
 
 
 
 

Подобни новини

Даниела

Този май много сериозно се е взел! Кричим - световно неизвестно място, което се появи на картата на България, благодарение на умствено осакатения си кмет! 'бах ти тъпакът!

07:32, 29.05.2021
Отговора 0
Отговор

Таня Хараланова

В Кричим има ли държавна полиция да започне разследване за убийството на кучето?

06:53, 28.05.2021
Отговора 0
Отговор

Ася

Скрий се некъди кмета....отпадък в обществото сте.е такива изроди досега ни управлявана.нищо не става от вас.не се изказвайте.достатъчно се изложихте

14:09, 27.05.2021
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина