Кметът на Кричим преди Рождество: Нека даряваме усмивки и протягаме ръце към онези, които имат нужда!

Автор: Plovdiv Now 10059
Кметът на Кричим преди Рождество: Нека даряваме усмивки и протягаме ръце към онези, които имат нужда!

Кметът на община Кричим Атанас Калчев се обръща към съгражданите си в емоционално послание броени дни преди Рождество Христово. Ето какво пожелава градоначалникът: 

Уважаеми съграждани,

В навечерието сме на най-светлите християнски празници. Приемете искрените ми пожелания за здраве, хармония и топлина! Нека Коледната нощ изпълни домовете Ви с радост и семеен уют! Нека внесе светлина в мислите Ви и Ви зареди с вяра за доброто, което предстои!

Това са дните, в които почитаме традициите и ставаме смирени, а щастието влиза във всеки дом. Магията на светлите празници ни подтиква да бъдем по-добри, състрадателни и искрени. Нека запазим тези качества и занапред! Нека даряваме усмивки и протягаме ръце към онези, които имат нужда!

С благодарност да направим равносметка на уроците, на които ни научиха отиващите си 12 месеца, и да я използваме, за да бъдем по-пълноценни за себе си, семействата си и обществото!

Пожелавам Ви новата 2020 година да бъде ползотворна и успешна, изпълнена с възможности за всички! Весела Коледа и щастлива Нова 2020 година!

Атанас Калчев

Кмет на община Кричим

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина