Кметът на Кричим поздрави пожарникари и спасители навръх Кръстовден

Автор: Plovdiv Now 7068
Кметът на Кричим поздрави пожарникари и спасители навръх Кръстовден

Кметът на община Кричим Атанас Калчев поздрави пожарникари и спасители от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" към МВР по повод техния професионален празник.

Вашата всеотдайна служба към обществото предизвиква гордост, ежедневна признателност и уважение! Това не е просто вашият професионален празник, това е денят, посветен на смелите хора, които неведнъж рискувайки живота си, спасяват деца, майки, синове, дъщери, роднини и приятели. За всички вас избрали тази професия, която носите в сърцата си като свой дълг - поклон и чест!", заяви кметът на Кричим в свое обръщение. 

Той пожела на пожарникарите и спасителите здраве, успешни, безаварийни дежурства и мисии, удоволетворение и благополучие.

Кметът на общината се обърна и с послание и по повод Кръстовден. 

Нека със силата на Светия кръст се изцелим, укрепим душите си и се насърчим за добри и благородни дела, да бъдем по-добри и прощаващи! Да бъдем винаги благословени, за всеки здраве, щастие и късмет да има. Нека в добрите ни дела и мисли Господ винаги да ни помага и много сили и мъдрост да дава. Честито и на имениците, бъдете живи и здрави!", заяви кметът Атанас Калчев. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина