Кметът на Кричим: Нека заедно да подадем ръка на една майка

Автор: Plovdiv Now 12882
Кметът на Кричим: Нека заедно да подадем ръка на една майка
Община Кричим е съпричастна с тревогите и проблемите, застигнали семейството на нашата съгражданка Нели Димова, написа кметът Атанас Калчев.
 
Самотната майка на 13 годишно дете е диагностицирана от 2013 г. с тежко онкологично заболяване и последвала операция. Семейството й полага неимоверни усилия за осигуряване на продължителното и скъпоструващото лечение на заболяването й. През 2017 година нещата се усложняват още повече, след като са диагностицирани и метастази в мозъка, а през 2020 г. и в черния дроб.
 
Към настоящия момент има надежда и възможност за продължаващо лечение на заболяването в Република Турция, направени са съответните консултации с медицински специалисти там, като само за първоначалната лъче- и химиотерапия ще бъдат необходими 15 000 евро, като след това ще бъдат определени и последващите лечения съобразно състоянието й, както и средствата, които ще бъдат необходими допълнително за тях. За съжаление дори тази сума е вече непосилна за семейството, с оглед факта, че от 2014 г. до настоящия момент именно те са хората, които поемат всички разходи за лечението й.
 
Живеем в трудни времена, но и в трудните времена трябва да се държим заедно, защото само така можем да оцелеем като хора и като нация. Можем заедно да покажем, че човечността няма почивен ден и се появява при нужда, в точното време и на точното място.
 
Нека заедно да подадем ръка на една майка, нека заедно да върнем надеждата, че доброто съществува!
 
Всеки може да помогне, като дари сума по банковата сметка с титуляр Нели Тодорова Димова, която е с IBAN: BG80STSA93000028013899.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина