Кметът на Кричим направи кратък анализ на политическа обстановка у нас

Автор: Plovdiv Now 11248
Кметът на Кричим направи кратък анализ на политическа обстановка у нас
Кметът на община Кричим - Атанас Калчев, направи кратък анализ на политическа обстановка у нас. Ето какво написа градоначалникът:
 
Явно картината, която наблюдаваме в политическото пространство след проведените избори на 2-ри октомври, всъщност е много по-сложна от това, което мислим, че наблюдаваме и се опитваме да анализираме.
 
Като се има предвид, че при някои политически лидери и политически ръководства проявата на разум е доста условна, при други е имагинерна, а при трети си е направо популизъм, то някои от идеите, които се коментират в публичното пространство по отношение съставянето на работещо правителство са толкова глупави и абсурдни, че както го е казал Дж. Оруел: "...само интелектуалците могат да вярват в тях".
 
Почти цялото общество е наясно, че и у нас е валидно, че "в политиката, в бизнеса и в секса, предателството е само въпрос на време.". Като че ли днес са особено актуални непреходните думи на Олег Рой: "...да прехвърлиш отговорността на друг, това също е избор и за него също се плаща. И то по-скъпо, отколкото във всеки друг случай."
Само клоуните и коминочистачите са всебщи любимци, но пък те не са политици!
 
Атанас Калчев - кмет на община Кричим

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина