Кметът на Кричим към кандидат - депутатите: Никога не забравяйте, че дори и в политиката трябва да има морал!

Автор: Plovdiv Now 11476
Кметът на Кричим към кандидат - депутатите: Никога не забравяйте, че дори и в политиката трябва да има морал!

Кметът на община Кричим Атанас Калчев се обърна към кандидатите за депутати в началото на предизборната кампания. Ето и текста на неговото обръщение:

Уважаеми кандидати за народни представители, остават броени дни, през които всички ще бъдете кандидати, но някои от вас ще бъдат избрани и ще участват в следващото Народно събрание като хора, които ще творят закони, които всички ние ще трябва да спазваме.

Всички сме на ясно, че няма вечни съюзници и врагове, има вечни интереси, най-вече в политиката.

Добре е да не забравяте обаче, че при вас трябва да са водещи обществените интереси, не тясно партийните, явните и неявните коалиционно партийни, корпоративни, лични и т.н.

И не е достатъчно вече само да го декларирате партийно, групово или индивидуано, че за вас водещ приоритет са обществените интереси, заради което и ще бъдете избрани, защото доверието в аванс като инвестиция в политиката, за хората стана изключително рисково начинание.

Хубаво е и да държите на думите си, които изказвате и/или използвате, защото те - думите, са едни от малкото неща, които зависят от вас, и накрая: никога не забравяйте, че все пак дори и в политиката трябва да има морал!

Успех на всички кандидати!

Атанас Калчев - кмет на община Кричим

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина