Кметът на Кричим и новите общински съветници положиха клетва за новия мандат

Автор: Plovdiv Now 7144
Кметът на Кричим и новите общински съветници положиха клетва за новия мандат
Като кмет, избран за пореден пети мандат, и заедно с общинските съветници от ПП "Движение Нашият град", ние положихме клетва и официално поехме правомощията си за управление на община Кричим, съобщи Атанас Калчев, който постигна категорична победа на изборите за кмет още на първия тур. И добави:
 
В духа на благословията и под покровителството на Свети Нектарий Егински - светецът, който лекува всички болести и когото Църквата почита днес като един от най-уважаваните съвременни светци и чудотворци, ние продължаваме заедно. Нашата мисия е да изпълним обещанията за новия четиригодишен мандат и да оправдаем доверието, което съгражданите ни отново ни гласуваха.
Винаги съм работил в много добро сътрудничество с всички политически партии, които са имали свои представители в общинския съвет.
 
Готов съм и сега да работим по същия начин, стига техните предложения и идеи да са в интерес на Кричим и неговото население, да не са тясно партийни или лични интереси. Всеки един от нас е заслужил доверието на своите съграждани и ние всички сме длъжни да работим така, че и в края на 4-годишния ни мандат, отново да заслужим техните аплодисменти, каквито днес получаваме. Да работим със сърце, но и с разум, да работим за нашата обща кауза - Кричим и неговото развитие. Да бъдем заедно и в победите, и в трудните моменти, и в несгодите, защото само тогава ще бъдем силни и полезни в работата си.
 
Уверен съм, че Общинския съвет начело с г-жа Анка Хаджиева, която днес беше избрана с пълно мнозинство за 6-ти пореден мандат като председател, ще продължи своята политика на взаимодействие и сътрудничество, както между общинските съветници, така и с общинска администрация, и ще бъдат реализирани всички основни приоритети и политики за развитието на нашата община. На добър час на всички и нека да реализираме един успешен и добър мандат, да постигнем още по-големи и значими инициативи за града ни.
 
И нека Кричим да бъде вечен!
 
 
 
 
 
 
 
Всички реакции:
3030
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина