Кметът на Кричим: Да бъдем по-смели, по-успешни и по- добри!

Автор: Plovdiv Now 7771
Кметът на Кричим: Да бъдем по-смели, по-успешни и по- добри!
Кметът на Кричим - Атанас Калчев, поздрави военнослужещите и всички българи за днешния Гергьовден и Ден на храбростта и празник на Българската армия. Ето неговото послание:
 
Днешният светъл християнски празник е ден с непреходно значение, който ни зарежда с национална гордост и самочувствие, укрепва нашето родолюбие и предизвиква прилив на нови духовни сили и енергия.
 
Българската Православна Църква чества подвизите на Свети Георги Победоносец, отбелязваме Ден на храброста и Празника на Българската Армия. Свети Георги се приема от българския народ като покровител на земеделието и скотовъдството.
 
Гергьовден - един от най- големите и светли пролетни празници. Денят, в който почитаме паметта на българските войни, жертвали живота си за свободата и независимостта на България, изпълва живота ни с гордост и слава.
 
На всички именници и на всички почитащи светлия празник Гергьовден, пожелавам здраве, щастие, късмет, вяра в доброто и бъдещето!
 
Честит ден на храброста и Българската армия!
 
Пожелавам на всички ни Свети Георги да донесе във всеки дом здраве, вяра и благоденствие, да бъдем по-смели, по-успешни и по- добри!
 
Честит празник!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина