Кметът на Кричим към победителите: Апелирам да се пристъпи към реални дела и резултати

Автор: Plovdiv Now 8189
Кметът на Кричим към победителите: Апелирам да се пристъпи към реални дела и резултати
Кметът на община Кричим - Атанас Калчев, излезе с позиция и призив час по-скоро да се пристъпи към сериозна работа за решаване на проблемите на страната - здравни, икономически, социални и други. След приключването на изборите и държавните, и местните власти трябва да заработят на пълни обороти, без загуба на ценно време.
 
Ето какво написа градоначалникът:
 
"Изборите - президентски и парламентарни, приключиха. Поздравления за спечелилите ги! Без загуба на ценно време за изживяване на еуфорията от победата, апелирам час по-скоро да се пристъпи към реални дела и резултати.
 
Предизвикателствата пред местните власти, в лицето на кметовете на общини, местните парламентаристи и председателите на общинските съвети, продължават да са на дневен ред с пълна сила и със срок постоянен.
 
Независимо от обществено-политическите условия в страната, гражданите изискват и очакват от местната власт да бъде едновременно силна и грижовна, категорична и способна на диалог.
 
Искрено се надявам да се сформира и да заработи на бързи обороти едно устойчиво и далновидно правителство, което да съумее да ни преведе през трудностите, пред които времето ни изправя в различните аспекти на обществения живот - икономически, здравни, социални, финансови, законодателни и т.н.
 
Разчитам също така и с подкрепата на новоизбрания стар президент, да се даде реален старт и на една действителна децентрализация за всички български общини, което може да се случи само през реални и работещи законодателни промени.
 
Днес от всички нас се очаква, да се преодолеят здравната криза, финансовите и социалните тревоги в обществото, и пандемичния ураган помитащ бизнеса и най-вече малкия бизнес в държавата ни. Съвместно, за да не потопим лодката, в която сме всички, наречена България!
 
Попътен вятър на всички и нека делата да говорят!", призовава кметът Атанас Калчев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина