Черна годишнина за Кричим: Една година от нелепата смърт на Нуржан Ристемова и двете й дечица

Автор: Валерия Василева 29270
Черна годишнина за Кричим: Една година от нелепата смърт на Нуржан Ристемова и двете й дечица

Навръх Бъдни вечер жителите на Кричим отбелязват и черна годишнина от трагедията, отнела живота на заместник-кметицата на града и двете й дечица.  37-годишната Нурджан Ристемова и малките и наследници 6 и 15 години загинаха в нелепа катастрофа край Йоаким Груево точно преди една година. 

Припомняме, че блъсъкът бе между микробус "Фолксваген" и лек автомобил "БМВ". Запис от камера показва, че катастрофата е станала по вина на водача на камиона, който напуснал пътното платно, след което направил рязка маневра, включвайки се отново в движението. Така возилото ударило челно автомобила, управляван от съпруга на Ристемова.

Загубата на скъп приятел и служител припомни и кметът на общината Атанас Калчев. Болката ни учи да се радваме, припомни той във фейсбук профила си. 

Ето какво още написа Атанас Калчев:

Дори и в тези светли дни у мен има и тъга... Днес-24 декември, се навършва 1 година, откакто нелепо и трагично си отиде от този земен свят моята заместничка - инж. Нуржан Ристемова, заедно с нейните две прекрасни дечица. Казват, че времето лекува и навярно е така, но болката от загубата на човек завинаги остава! И тази болка е най-добрият учител.

Тя ни учи, че когато се събуждаме сутрин - и в делник, и в празник, трябва да сме благодарни за привилегията да сме живи, да дишаме, да се радваме, да даваме и да получаваме любов, да прощаваме, да вярваме в доброто, всеки миг да се учим да бъдем истински щастливи дори и от най-малките неща, които в повечето случаи са невидими за очите, защото животът е кратък и докато отлагаме той отминава... Да почиват в мир душите им!

Екипът ни изказва съболезнования към близките на почерненото семейство!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина