Благотворителен театрален спектакъл помага на Нели от Кричим

Автор: Plovdiv Now 10013
Благотворителен театрален спектакъл помага на Нели от Кричим
Театралният състав към читалище "Пробуда" в Кричим кани на благотворителен спектакъл в помощ на Нели. Ще се играе пиесата "Баджанаци" от Пламен Глогов, на сцената на Младежкия дом в града. Датата е 16 юли, от 19 часа.
 
Припомняме, че Нели е на 35 години от Кричим. Отглежда детето си сама. Преди осем години е диагностицирана с рак на гърдата. Макар и много млада, започва битка. Въпреки всичко, тя продължава да е един лъчезарен човек, любяща майка, дъщеря, сестра и верен приятел. Следват множество операции и курсове на химио и лъчетерапия.
 
За съжаление, през годините болестта започва да покосява и други органи.
 
Нели от започна нов курс на химиотерапия в болница в Турция. Първоначално са необходими 15 000 евро. Лечението ѝ е свързано с много разходи, които са непосилни за нея и семейството ѝ.
 
Припомняме, че бяха направени благотворителен базар и турнир, които събраха известна сума за младата жена. Сега предстои театралният спектакъл, който също ще помогне на Нели.
 
Извън благотворителните събития всеки може да дари средства за лечението на младата жена по следните начини:
- чрез превод по дарителската сметка на Нели
BG80STSA93000028013899
- чрез pay pal [email protected]
- чрез поставяне на дарителски кутии
- чрез продажба на ненужна ваша вещ в групата благотворителен базар за Нели https://www.facebook.com/groups/542908373759973/
- чрез покупка на вещ от благотворителния базар
- чрез организиране на базар
- разпространение на каузата, фейсбук страницата Заедно за Нели и фейсбук групата за благотворителния базар Всички за Нели-Благотворителен базар.
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина