Благотворителен концерт и базар събират средства за Нели от Кричим

Автор: Plovdiv Now 15808
Благотворителен концерт и базар събират средства за Нели от Кричим
Благотворителен концерт "Заедно за Нели” ще се състои в Кричим в помощ на младата жена и самотна майка, която, едва 35-годишна, се бори с коварно онкологично заболяване.
 
В концерта ще вземат участие самодейни групи от Кричим и региона, включително и Оркестър "Орион Бенд" от Хасково.
 
Паралелно с концерта, ще има и благотворителен базар. За по-голям интерес на посетителите на него ще направи демонстрация Иван Станев - последния майстор-стъклар в България.
 
Всеки, който има желание да се включи в благотворителния базар, може да се свърже с организаторите до 15.06.2021 г. на тел. 0894 048 107 или тел. 0878 469 045.

Концертът ще се състои на 19.06.2021 г. в Кричим, на площад "Обединение", от 18:00 часа.
 
Нели е на 35 години от Кричим. Преди осем години е диагностицирана с рак на гърдата. Макар и много млада, започва битка. Въпреки всичко, тя продължава да е един лъчезарен човек, любяща майка, дъщеря, сестра и верен приятел! Следват множество операции и курсове на химио и лъчетерапия.
 
За съжаление, през годините болестта започва да покосява и други органи.
 
В момента Нели има надежда и възможност за продължаващо лечение на заболяването в Турция. Само за първоначалната лъчетерапия и химиотерапия, ще бъдат необходими 15 000 евро, като след това ще бъдат определени и последващите лечения съобразно състоянието ѝ. Лечението ѝ е свързано с много разходи, които са непосилни за нея и семейството ѝ.
 
Извън благотворителния турнир всеки би могъл да помогне със средства на следаната банкова сметка:
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина